Din varukorg är tom!

Zinedine Zidane bekräftar återlämningsplaner för coaching i Manc

Zinedine Zidane har bekräftat att han kommer att vara tillbaka "coaching igen snart" eftersom han fortsätter att vara länkad till Manchester United. Den franska världscupen vann en anmärkningsvärd stavning i sitt första senior coaching-post, som ledde Real Madrid till tre på varandra följande Champions League-titlar.
 
Han gick bort efter sin tredje europeiska triumf mot Liverpool när han såg att ladda sina batterier. Med Jose Mourinho som håller en tumultig början på säsongen och går head-to-head med Manchester United-hierarkin, har rapporter hävdat att de röda djävlarna är grundade för att ersätta portugisiska med Zidane.
 
Och han har nu blossat flammorna, eftersom han medgav att han snart kommer tillbaka på touchlinjen. Han sa till TVE: "Jag kommer säkert att coaching igen snart eftersom det är vad jag tycker om downing och vad jag har gjort hela mitt liv." Det har hävdats att han planerar att underteckna fyra världsklass spelare om han är utsedd som Uniteds chef, med Toni Kroos, James Rodriguez, Thiago Alcantara och Edinson Cavani alla på sin önskelista.
 
Man tror också att Manchester Uniteds stjärnspel Paul Pogba är fast besluten att spela under sin landsmanna - och utnämningen av Zidane skulle säkert bli populär hos den 25-årige efter sin allmänna rad med nuvarande chef. Mourinho är dock fast besluten att klamra sig på sitt jobb och man tror att den eniga hierarkin är villig att ge honom tid att vända situationen.