Din varukorg är tom!

Ronaldo otrogen som Juventus bibehålla perfekt start

Unstoppable Juventus behöll sin perfekta början på säsongen efter 10 matcher när de första halvlekerna från Rodrigo Bentancur och Cristiano Ronaldo gav dem en 2-0 seger på Udinese i Serie A på lördag.
 
Juventus, jagar en åttande efterföljande ligatitel, har 24 poäng från sina åtta matcher i Serie A och har vunnit sina första två matcher i Champions League.
 
Uruguay mittfältare Bentancurs mål var hans första sedan han började i Juventus i början av förra säsongen, medan Ronaldo - som anklagades för våldtäkt denna vecka som berodde på en händelse tillbaka 2009 - tog sin röst till fyra sedan han flyttade från Real Madrid.
 
Juve dominerade den öppna halvtimmen och bröt igenom i 33: e minuten med en motattack, då Bentancur satte Joao Cancelo bort till höger och leds i Portugal fullbacks pekskors.
 
Fyra minuter senare vann Mario Mandzukic en lös boll i straffområdet och teed upp det för Ronaldo att skjuta en giftig körning förbi Simone Scuffet.
 
Antonin Barak slog posten för Udinese och Kevin Lasagna hade ett skott rensat utanför linjen på båda sidor av halvtid, men i övrigt fortsatte Juventus att dominera.