Din varukorg är tom!

Bonucci avslöjar att han har avgjort Real Madrid för att återkom

Italiens internationella försvarare har sagt att han avvisade intresse från Liga-jättarna för att återge sig till de regerande Serie A-mästarna.
 
Leonardo Bonucci har avslöjat att han avböjde Real Madrid för att återkomma till Serie A-sidan Juventus från AC Milan förra sommaren.
 
Efter sju säsonger i Juventus från 2010 till 2017 gjorde Bonucci växeln till AC Milan för 2017-18-säsongen.
 
Trots att 51 spelade upp sig och undertecknade en första femårsaffär på San Siro gjorde Bonucci omkopplaren tillbaka till Turin för att spela tillsammans med Cristiano Ronaldo för den aktuella 2018-19-kampanjen.
 
Han har slungit rakt tillbaka i klubbens startlinje under Massimiliano Allegri, med försvararen som spelar en viktig roll i sidans nuvarande oskapade rekord i ligan.
 
Men återvändande till Juve var inte hans enda alternativ, med den 31-årige medgav han slog chansen att bli med i La Liga-jättarna Real Madrid på sommaren och chansen att spela på Santiago Bernabeu.
 
"Real Madrid intresse? Ja, det är sant, Real Madrid var intresserad av mig," sa Bonucci AS.
 
"Det var en ära och nöje för mig, det betyder att jag har fungerat bra under dessa år.
 
"Men samtalet från Juventus och önskan att återvända hem var grundläggande, jag bestämde mig för att Bianconeri-färgerna passar mig bättre." Försvararen avslöjade också att det inte bara var av fotbollsskäl att han valde att återvända till sin tidigare klubb efter bara en säsong spelar för Milano.
 
Bonucci uppgav att hans sexåriga son spelade en nyckelroll i sin omkopplare tillbaka till Juve, med sin familj fortfarande baserad i Turin.
 
"Hur reagerade min son Lorenzo? Han är glad eftersom pappa kom hem, "tillade han. "Förra året var jag nästan alltid i Milano och han kunde inte se mig. Det var en av anledningarna till att jag kom tillbaka. "
 
Italiens internationella har gjort 26 framträdanden denna säsong och ser på kursen för att vinna sin sjunde Serie A-titel eftersom Juventus för närvarande håller en 13-punkts ledning högst upp på bordet.
 
Utsikterna till klubbens första Champions League-trofé sedan 1996 är fortfarande en möjlighet, med klubben hoppas att Ronaldo kan skjuta dem till europeisk ära.
 
Juventus nästa match är mot Atletico Madrid på onsdagskväll innan en Serie A-kamp mot Bologna den 24 februari.