Din varukorg är tom!

Ajax stun Juventus i Champions League

Arsenal fans kräver att Marc Overmars återkommer som teknisk direktör efter att Ajax bedövat Juventus för att nå sin första semifinal i Champions League sedan 1997.
 
 Cristiano Ronaldo s kulshuvud i 28: e minuten satte Serie A tungvikt i kontroll över sin kvarts slutliga slips, men Ajax högsta begåvade unga sida, som avfyrade Real Madrid i föregående omgång, rallied och utjämnades före halva tiden genom Donny van de Beek.
 
Ajax dominerade den andra perioden och gick förtjänt framåt genom Matthijs de Ligt, vars mål säkerställde en plats de senaste fyra där de kommer att möta antingen Tottenham eller Manchester City.
 
Overmars är för närvarande chef för fotboll på Ajax och har blivit krediterad med att spela en viktig roll i sammansättningen av en precocious sida som innehåller likes like Barcelona-bundna Frenkie de Jong och rapporterade Arsenal överföringsmål David Neres.
 
Den tidigare Arsenal-dubbelvinnaren har varit kopplad till en återgång till norra London i en liknande kapacitet efter den plötsliga avslutningen av klubbens rekryteringsansvarig Sven Mislintat i februari och Gooners tror säkert att han är den perfekta kandidaten att övervaka sin överföringsstrategi i sommar.